Per segona vegada, la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Calafell i La Porta de Fusta organitzem conjuntament un taller de teatre gratuït per a dones. L’objectiu d’aquest taller és crear un espai de trobada en femení i utilitzar l’art com a eina d’empoderament i de transformació social per donar veu a les dones.

Mitjançant el teatre, oferim un espai de confiança i de creació individual i col·lectiva, on el procés creatiu parteix de la pròpia experiència de cada dona per sumar les nostres veus en una obra en comú on sentir-nos identificades. Es tracta d’una proposta que pretén transformar la quotidianitat de les nostres vides de forma creativa i poètica, apostant pel treball en equip i la construcció d’una xarxa que sostingui les individualitats.

Calendari: novembre 2019 – abril 2020.

Horari: dilluns de 10 a 12h.

La primera edició del Taller Dona Teatre es va acabar al juliol del 2019 amb la representació, al Centre Cívic Cinema Iris de Calafell, de l’obra de creació col·lectiva «Nos-otras». Es tracta d’un espectacle creat envers a temes que formen part de la vida de les dones que han passat pel taller durant els mesos que s’ha realitzat. Feminitat, maternitat, parella o solteria, creixement personal, desig i sensualitat…

Tot això de la mà d’unes dones valentes, que surten a l’escenari a parlar-li al món i a trobar la seva pròpia veu.

L’espectacle s’ha pogut tornar a veure el mes d’octubre a la Biblioteca de Cunit.