Cinefòrum sobre esport i gènere!

Demà dijous, a les 18h al Cinema Iris de Calafell projectarem la pel·lícula «La Batalla de los sexos» dels directors  de «Pequeña Miss Sunshine», Jonathan Dayton i Valerie Faris.

Aquesta pel·lícula, que va estar nominada als globus d’or per millors actor i actriu de comèdia, parla del partit real que es va celebrar l’any 1973 per enfrontar l’ex-tenista professional Bobby Riggs amb la campiona Billie Jean King. L’objectiu era saber si una tenista dona podia vèncer a un home, per molt que tingués 55 anys i estigués suposadament retirat. L’espectacle que es va muntar al voltant d’aquest partit, va serel primer esdeveniment de la història que va atreure més de 50 milions d’americans.

«La Batalla de los sexos» ens servirà per reivindicar el 8 de març, parlant de les condicions laborals de la dona en el món de l’esport, del masclisme com a espectacle, de la sensació de joc que representa el personatge de Bobby Riggs i de la de lluita pels propis drets que representa la Billie Jean King.

Us esperem demà a les 18h per debatre i reflexionar entre tots i totes!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *